Om betaversionen

Betaversioner kan ikke bruges i USA. Betaversioner er ikke tilgængelige for Huawei-enheder.

Vi vil gerne høre om din oplevelse med at bruge vores mobilprodukters nye funktioner og inviterer dig til at blive betatester. Beta-versionen inkluderer nye funktioner som du kan prøve, før de offentliggøres.

Vær opmærksom på, at betaversionerne kan være mindre stabile end den endelige version, der officielt udgives offentligt. Du kan støde på problemer som nedbrud af app, funktioner, der ikke fungerer korrekt, eller utilgængelige tjenester.

Beta-versionen er gratis. App-funktionaliteten kan imidlertid være begrænset (for eksempel kan køb være utilgængelige). Læs alle beta-versionens vilkår og betingelser grundigt i slutbrugeraftalen.

Du skal kun bruge appen i overensstemmelse med den funktionalitet, der leveres af den installerede version af appen. Hvis du vil se listen over de betaversioner, du bruger, skal du gå til Google Play og trykke på Profil > Mine apps og spil > Beta.

Før du begynder at beta-teste appen, bedes du læse afsnittet "Beta og abonnementer" grundigt.

Deltag i betatest

Send feedback

Afslut betatest